woensdag 17 maart 2010

SVW - Arkel 2-1 "Krappe zege SVW in vrijblijvend potje oefenvoetbal"


De Gorinchemse formatie van Rob Colijn draait warm voor de clash tegen SteDoCo van aanstaande zaterdag. En het oefent hiervoor tegen vierdeklasser Arkel, de nummer 10 van de 4e klasse D.
SVW is, zoals verwacht, een stuk beter dan de Arkelse ploeg. De streepjes morsen meerdere kansen, onder andere in de 23e minuut als Toefik El Amghar stuit op de sterke Arkelse keeper. SVW speelt slordig, maar komt in de 26e minuut dan toch bijna op voorsprong als een bal van dichtbij op de lat wordt gekopt. Na ruim een half uur voetbal dan toch de 1-0, die al een tijdje in de lucht hing. Boeijink tikt de bal in het doel. Nog geen minuut later staat het, na wel erg tam verdedigen, alweer 1-1, als Arkel door het centrum mag opbouwen en de aanvaller van de gasten de hoek vrij mag uitzoeken. In de 37e minuut glijd Toefik El Amghar de 2-1 binnen. Hierbij botst hij op de Arkelse goalie, maar Toefik kan gelukkig gewoon verder voetballen na een blessurebehandeling.
Na rust valt er langs de lijn zo weinig te beleven, dat deze helft net zo goed schriftelijk had kunnen worden afgedaan. SVW wil niet meer en Arkel kan het niet. Zaterdag wacht alweer koploper SteDoCo en voor die clash worden de krachten gespaard. Bij de uitwedstrijd in Hoornaar werd het 2-2, wat gaat het zaterdag worden?

SVW - Arkel 2-1 (2-1)
33. Bennie Boeijink 1-0
34. 1-1
37. Toefik El Amghar 2-1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten