zondag 12 december 2010

Prima debuut Bagdadi bij SVW in oefenduel tegen Noordeloos




Een frivool en fris tikkend SVW maakt gehakt van Noordeloos. De subtopper uit de 4e klasse voetbalt leuk en sportief, maar komt kwalitatief flink tekort tegen de Gorinchemse 2e klasser. Vanaf het begin is SVW de veel betere ploeg, die de ploeg uit Noordeloos constant onder druk heeft. De streepjes spelen in een hoog baltempo en combineren naar hartelust. En dat met een geïmpoviseerde voorhoede, waar debutant Abdu Bagdadi, afkomstig van SteDoCo, van zich zal doen spreken.

In de 10e minuut is Fabian Vroegh dicht bij de openingsgoal, maar zijn inzet spat uiteen op de kruising. Na veertig minuten is het dan eindelijk de ban gebroken: Bjorn Trapman schiet de bal hard en laag in de benedenhoek. 1-0 voor SVW en dat is ook direct de ruststand.

De tweede helft begint met een wissel van Fabian Vroegh, die vervangen wordt door Edip Canta. SVW gaat door met het hoge baltempo en speelt het arme Noordeloos helemaal stuk. In de 53e minuut is het 2-0, via de tweede goal van Bjorn Trapman. Nog geen twee minuten later is het debutant Bagdadi, die de bal schijnbaar moeiteloos in de kruising schiet. Een prachtig doelpunt. Met nog een kwartier te spelen is het wederom de technisch sterke Bagdadi, die de bal van buiten de zestien meter, prima gekruld in de verre hoek van het doel laat ploffen: 4-0. In de slotfase doet ook de sterk spelende Sander Romijn nog een duit in het zakje. Zijn kopbal is goed voor de 5-0 eindstand in dit duel, waar SVW werkt aan het zelfvertrouwen en er stevig op los scoort. Als de weersomstandigheden het toelaten, wacht volgende week de Gorinchemse derby thuis op Molenburg tegen GJS.

Zaterdag 11 december 2010
SVW – Noordeloos 5-0 (1-0)
40. Bjorn Trapman 1-0
53. Bjorn Trapman 2-0
55. Abdu Bagdadi 3-0
76. Abdu Bagdadi 4-0
85. Sander Romijn 5-0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten